Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Σε «δυνατούς»...καρναβαλικούς ρυθμούς η Ξάνθη. Εξαιρετικοί και «γεμάτοι» κέφι οι Stavento.




- «Φωτιά» στα decks έβαλε ο Τάσος Ριζόπουλος...
- Στο πλευρό του η συμπαρουσιάστριά του στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση Μαρία Καμαρίδου...
- «Απογειώθηκε» η...Ξάνθη, με την εξαιρετική και δυναμική παρουσία των «Stavento»...

- Μιχάλης Κουινέλης: «Δεύτερη πατρίδα μου η Ξάνθη...»

Μια ημέρα πριν από την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και το κέφι, ο χορός και η διασκέδαση είχαν την «τιμητική» τους το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης που «βούλιαξε» από Ξανθιώτες και επισκέπτες για την μοναδική συναυλία που έδωσαν οι Stavento.
Πριν όμως από τον ξεχωριστό, Μιχάλη και τους συνεργάτες του, που «ξεσήκωσαν» μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια τους, την παράσταση σε ένα…διαφορετικό ρόλο, αυτόν του Dj, έκλεψε ο Τάσος Ριζόπουλος, βάζοντας...«φωτιά» στα decks.
Στο πλευρό του ήταν η δική μας Ξανθιώτισσα, Μαρία Καμαρίδου, η οποία όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, θα είναι συμπαρουσιάστριά του στην αυριανή παρέλαση, για λογαριασμό της ΕΡΤ.







«ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΞΑΝΘΗ…»
Την σκυτάλη, γεμάτος κέφι και ζωντάνια και ευρισκόμενος μάλιστα στην Ξάνθη που…γνωρίζει καλά, πήραν ο Μιχάλης Κουινέλης και οι γνωστοί σε όλους μας «Stavento».
«Η Ξάνθη, υποδέχθηκε σήμερα ένα πατριώτη της γιατί εγώ είμαι από την Αλεξανδρούπολη και η Ξάνθη για εμένα είναι δεύτερη πατρίδα. Παλιά δούλευα εδώ πέρα και έκανα την δουλειά που κάνετε και ήμουν πολύ συχνά εδώ, οπο΄τε δεν εντυπωσιάζομαι τόσο από την Ξάνθη γιατί την επισκέπτομαι συχνά και έχω περάσει και πολλά χρόνια εδώ. Σήμερα ήρθα εδώ για να τραγουδήσω, συνήθως ερχόμουν εδώ με την κάμερα για να «τραβήξω» το καρναβάλι» αναφέρει ο ίδιος στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που βρέθηκαν εκεί, σημειώνοντας μάλιστα ότι «το γνωρίζω πολύ καλά λοιπόν και το καρναβάλι της Ξάνθης και χαίρομαι που έχει αυτή την εξέλιξη μέσα στα χρόνια. Χαίρομαι που γίνεται ένας τέτοιος θεσμός και που είναι ένας από τους πιο γνωστούς της Ελλάδος και νομίζω ότι γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα το χειραζόταν αυτό το πράγμα γιατί είναι ένα από τα «δυνατά» events που υπάρχουν στη Β. Ελλάδα. Ελπίζω να διασκεδάσει ο κόσμος, να περνάει καλά, γιατί ξέρω ότι γενικότερα σαν τόπος είναι μαγικός, αλλά ειδικότερα αυτές τις ημέρες διασκεδάζει πολύ ο κόσμος».
Ο μοναδικός, υπέροχος και ένας από τους καλύτερους στο είδος του Μιχάλης όμως απάντησε και στα όσα ακούστηκαν περί αποχώρησής του από το χώρο και πιο συγκεκριμένα ότι η συναυλία η σημερινή στην Ξάνθη, είναι και η τελευταία υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι «δεν ισχύει κάτι τέτοιο».