Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Κλοπή σε μίνι μάρκετ στον Έβρο


Συνελήφθησαν στις 12-3-2016 το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 57, 51 και 38 ετών, κατηγορούμενες για κλοπή.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τις δράστιδες, διότι, όπως πρόκυψε, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στην Κορνοφωλιά Έβρου, εισήλθαν σε κατάστημα (μίνι μάρκετ), όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και το χρηματικό ποσό των 250 Ευρώ.

Λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Κομοτηνή


Συνελήφθησαν στις 12-3-2016 το πρωί, στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 57 και 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και του νόμου περί ειδικού φόρου κατανάλωσης.  

Απόπειρα βιασμού στην Ξάνθη. Χειροπέδες σε 26χρονο


Συνελήφθη στις 12-3-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, μετά από σχετική καταγγελία, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην Ξάνθη, φορώντας αποκριάτικη μάσκα, προσέγγισε 24χρονη ημεδαπή και αφού την ακινητοποίησε, αποπειράθηκε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και τράπηκε σε φυγή.